Rezervační systém on-line

Rezervační systém on-line

7. 5. 2020 | Masáže

Nový REZERVAČNÍ SYSTÉM je tu pro Vás

Připravili jsem pro Vás nový REZERVAČNÍ SYSTÉM, více o něm čti dole ⬇️

 

V době, kdy mají všichni zabořené hlavy do telefonu a žijí život online, je tento přechod na objednávání přes internet logický.

Celý projekt vznikl za účelem rychlejší a efektivnější komunikace s Vámi. Do teď byla rezervace služeb možná formou telefonního hovoru, což bylo mnohdy zdlouhavé už jen proto, že jsme všichni často zaneprázdnění a nemůžeme hovory přijímat kdykoli. Hlavní výhodou tedy je, že si rezervaci můžete vytvořit kdykoli a hlavně si díky novému systému vybíráte termín a čas, který Vám vyhovuje nejvíce. Další vychytávka je, že si můžete dopředu zarezervovat i více termínů, v rozmezí, jaké Vám vyhovuje, např. 1krát za 14dní do konce roku. Díky novému systému tak získáváte větší přehled a svobodu volby o svých rezervacích a máte jistotu, že na nic nezapomenete. Systém Vám totiž v den masáže/sauny zašle připomínkovou SMS. 

Teď Vás provedu vším, co tenhle pomocník obsahuje a umí.

Najdete v něm sekce

  • Můj profil - zde je Vaše fotografie (není povinná, ale budu za ni rád :-), jméno, email, telefon a případně adresa

  • Moje rezervace - v této sekci najdete datum, čas a službu, kterou jste si objednali. Většina z Vás chodí pravidelně, proto zde máte přehled budoucích rezervací přehledně za sebou
    • Všechny svoje rezervace, které již proběhly, dohledáte po kliknutí na nápis uprostřed soupis všech rezervací

  • Permanetky - zde najdete Vaše zakoupené zvýhodněné vstupy. 
    • druh služby, kterou jste si zakoupili
    • počet předplacených a zbývajících vstupů
    • plastnost 

  • Rarezervovat službu - tato sekce Vám umožňuje jenoduché a rychlé objednání na 7 kliknutí ► na konci prosím zmáčkněte oranžové tlačítko DOKONČIT REZERVACI :-) jinak se neprosíše do elektronického diaře a já nebudu vědet, že jste se objednali.

  • Recenze - je poslední sekce, ano přiznávám, je spíše pro mně, než pro Vás :-). Budu velmi rád, pokud mi nějakou přidáte. Při tvorbě recenze si volíte možnost, zda chcete s recenzí zveřejnit také svou fotografii, či nikoli. 

POZOR!!!

Někteří z Vás občas zapomínají na to, že se objednali. Protože nikdo nejsme neomylný, vymysleli jsme SMS upozornění, které Vám dorazí v den masáže v 7:30 ráno, kdy máte ještě čas se dostavit nebo masáž přesunout na jiný termín.

Hned po odeslání rezervace Vám dorazí potvrzující email, ve kterém naleznete veškeré informace o své rezervaci s odkazem a možností znovu upravit termín/čas. 

Věřím, že jsou výše uvedené informace srozumitelné. V případě dotazů se na mě neváhejte obrátit. Doufám, že budete s novým rezervačním systémem spokojeni a brzy se uvidíme v masérně nebo v sauně.  

Váš mistr masáží a saunér Bóďa. 


Další články

4. Otužování v České Budějovice

13. 7. 2020 | Otužování

Vašek Mráz a Mroži ČB

Celý článek

3. Otužování České Budějovice

13. 7. 2020 | Otužování

Borečtí Ledoborci, Ice Meni a Vladimír Rošinec

Celý článek